Moja Ema sa vždy zalizovala pri jedení ovocných príkrmov. Tento jej však vždy extra chutil. A nielen jej 🙂 . Vhodný je na raňajky alebo na obed.
Potrebujeme:
- polovica alebo celý menší banán (najlepšie BIO)
- 2 PL pšeničnej krupice
- 1 dl vody
- 2 PL domáceho ovocného príkrmu (ja som použila domáci broskyňovo-banánový)
Krupicu nasypeme do vody a uvedieme za stáleho miešania do varu tak, aby sa nevytvorili hrčky. Postupne sa vytvorí hustá kaša, ktorú ihneď po zhustnutí vypneme z varu. Do teplej kaše vlejeme domáci príkrm a spolu zamiešame (dokopy ideálne 120 g). Rozpučíme polovicu banánu a taktiež pridáme do kaše. Teplú kašu podávame. Mňam.
Čítaj viac článkov a receptov TU.
Pozor: jedlo nesolíme, nekoreníme, necukríme!
Pokrm z viacerých surovín a s obsahom lepku podávaj, ak si už alergickú reakciu na tieto suroviny vopred u dieťaťa vylúčil/-la tzv. jednodruhovým podávaním daných surovín.